Unde au ajuns clujenii plecați pe jos la București

 

Clujenii care au pornit pe jos spre București pentru a ajunge în 20 ianuarie la marele miting pentru susținerea Justiției parcurg circa 40 de km pe zi. 

 

Clujenii au ajuns în Tîrgu Mureş după trei zile de mers pe jos și au parcurs deja peste o sută de kilometri, un sfert din distanţa până la Bucureşti. ”Au fost primării care au ieșit cu ceai... Foarte frumos. Au fost oameni simpli, care tot așa ne-au întâmpinat pe drum cu un sandvici... Au fost unele gesturi aproape emoționante”, a spus Sorin Bobiş.

 

Eu sunt aici de 15 ani și, chiar dacă sunt francez, mă simt român. Să știți că nu mă gândeam să aibă un efect așa de impresionant. Vedem, toată lumea se bucură, toata lumea ne claxonează pe drum”, a spus Alexandre Lacaille.

 

Avem, din câte am înțeles, și trei reprezentanţi din Tîrgu Mureș care se vor alătura grupului. O să merg și eu cu ei doar o perioada mai scurtă, dar o să fiu la București”, a spus Claudiu Vlas.

 

A fost destul de greu, sper să-mi revin pe parcurs și să ajungem cu bine la București”, a spus Sorin Popoviciu.

 

Manifestanţii vor trece prin Braşov şi Ploieşti, iar în 20 ianuarie vor participa la cel mai amplu protest anunţat pe internet anul acesta, faţă de modificarea Legilor Justiţiei, anunță Digi24.

Comentarii Facebook