Duminica 28 Aprilie

„Unde aș putea lăsa mașina vreo 3 zile în Cluj fără a fi nevoit să plătesc?”. Cum se aglomerează unul dintre cele mai vizitate locuri din oraș


O întrebare pusă de un internaut pe celebra platformă de discuții reddit.com a stârnit numeroase comentarii. Multe dintre acestea chiar explică de ce este mereu plină parcarea la unul dintre cele mai vizitate locuri de clujeni. Vorbim despre parcarea de la centrul comercial VIVO, amplasat la ieșirea din Cluj-Napoca spre Oradea, în partea de vest a orașului, în comuna Florești. 

„Aveți idee unde aș putea lăsa vreo 3 zile mașina în Cluj fără a fi nevoit să plătesc?”, a întrebat un internaut, pe platforma reddit.com.

Întrebarea a generat un val de comentarii, poți vedea aici ce au răspuns clujenii:

„Știu că la un moment dat se putea la VIVO, nu știu dacă mai e valabil”;

„La VIVO sau în parcarea de lângă Endava (lângă Iulius), pe câmp”;

„La VIVO în parcare”; 

„La VIVO”;

„Lângă blocul de pe Fabricii 105 este o parcare unde mereu îmi las mașina când plec din țară”;

„În Mănăștur, parcarea de la fostul Billa, actual Supeco și Penny sau în zona terenurilor de tenis de la Winners-Plopilor”;

„Eu când mai mergeam prin Cluj stăteam la Hotel Belvedere. Am văzut multă lume parcând pe străduțele de pe lângă parcarea din fața hotelului. Uneori chiar era destul de liber. Mergi cu google maps prin jurul hotelului și ai să vezi dacă îți place. Ar putea fi o soluție și e o zona destul de centrală”. 

Unul dintre cele mai des oferite soluții a fost parcarea de la VIVO, așadar unii șoferi își lasă acolo mașina pentru câteva zile. Mai ales în zilele de weekend, în parcarea de la VIVO nu ai unde arunca un ac. Este atât de plină, încât se parchează și pe spațiul verde. Se pare că aglomerația este creată de rezidenții care își lasă mașinile în zonă, folosind parcarea temporară a mallului ca pe una permanentă, dar și de cei care își lasă autoturismele la mall chiar și pentru câteva zile, fără jenă.

Comentarii Facebook