Duminica 28 Aprilie

Un TIR s-a răsturnat în localitatea Iclod, Cluj! Intervine o ambulanță SMURD


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Iclod. 

„Din primele informații, un autotren este răsturnat. Din fericire, nu există persoane încarcerate, iar un bărbat este evaluat de către echipajele medicale. 

Totodată, autotrenul nu este încărcat cu marfă și nu sunt raportate scurgeri de combustibil. Intervenim cu o autospecială și o ambulanță SMURD”, transmite ISU Cluj.

--------------------

UPDATE

Persoană consultată refuză transportul la spital.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DN1C – E576, în zona localității Iclod, soldat cu pagube materiale.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 46 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autocamion înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în șanțul din partea stângă a sensului său de mers.

Primele cercetări indică faptul că evenimentul ar fi survenit ca urmare a unor probleme medicale cu care conducătorul auto s-ar fi confruntat în timp ce se afla la volan. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, potrivit IPJ Cluj.

camion.jpeg

Comentarii Facebook