Un tânăr drogat s-a răfuit cu iubita, la Câmpia Turzii, după ce și-a lovit mașina de un parapet


Un tânăr drogat s-a răfuit cu iubita, la Câmpia Turzii, luni dimineața, în jurul orei 10.30, după ce a intrat cu mașina într-un parapet. Ulterior, cei doi au fugit.

În jurul orei 10.10, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați că pe strada Grădinarilor se ceartă un șofer cu iubita lui, după ce a acroșati un parapet stradal.

Persoanele indicate nu au fost depistate la locul menționat, însă ulterior, în jurul orei 10.30, în urma activităților investigative, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Câmpia Turzii a fost identificat de polițiști în localitatea Viișoara.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost testat și cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultat pozitiv la substanţe cu efect psihoactiv, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Tânărul drogat a fost reținut de polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii  pentru o perioadă de 24 de ore, fiind efectuate în continuare cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook