Un tânăr de 26 de ani din Gherla, arestat preventiv după ce a furat un telefon dintr-o locuință. Prejudiciul a fost recuperat


Un tânăr de 26 de ani a fost arestat la Gherla pentru furt din locuință. Acesta a sustras un telefon mobil. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 25 iunie, magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 26 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 24 iunie, în jurul orei 02.00, acesta ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil situat pe strada Dejului, din municipiul Gherla, iar din interiorul imobilului ar fi sustras un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei”, au informat reprezentanții IPJ Cluj. 

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla l-au identificat și depistat în aceeași zi, acesta fiind reținut pentru 24 de ore”, au mai declarat aceștia. 

În cursul zilei de 25 iunie, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Gherla, care au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile”, a mai transmis IPJ Cluj. 

Prejudiciul în cauză a fost recuperat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Comentarii Facebook