Un tânăr a pus pe jar autoritățile după ce a fost transportat într-o remorcă prin Cluj-Napoca. A făcut-o pentru amuzament, spun polițiștii


Trei tineri din Cluj și o femeie au pus pe jar autoritățile din Cluj-Napoca după ce online a apărut o filmare în care un tânăr ce părea legat a fost transportat în remorca unei mașini prin traficul clujean. 

Polițiștii confirmă că nu a fost vorba despre o infracțiune, la volan fiind mama unuia dintre cei trei tineri. Băieții de fapt au vrut doar să se amuze, lucru care i-a panicat pe șoferii ce au surprins toată situația.

Vezi aici video: Tânăr legat și transportat într-o remorcă prin Cluj-Napoca. Un șofer a filmat scena în plin trafic - VIDEO

Cu privire la informații apărute în spațiul public, în care era observat un bărbat aflat într-o remorca atașată unui autoturism, facem următoarele precizări:

La data de 17 iunie a.c, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au demarat verificări din oficiu pentru stabilirea situației prezentate în spațiul public și identificarea persoanelor implicate.

Până în prezent nu au fost constatate sesizări ale respectivului caz.

Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca Napoca au derulat investigații, iar la scurt timp au fost identificate persoanele implicate, prezentate în imagini, reieșind faptul că tânărul din remorcă nu se afla în pericol.

De asemenea, a rezultat că o femeie de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în urmă cu aproximativ două săptămâni, se afla în zona cartierului Dâmbul Rotund, alături de fiul ei, în vârstă de 15 ani și alți doi prieteni de-ai acestuia.

Pentru amuzament, tinerii ar fi vrut sa fie transportați în remorca respectivă, ulterior mutându-se în autoturism, pentru a ajunge la locuințele lor.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că băiatul prezentat în imaginile apărute în spațiul public nu a fost lipsit de libertate în vreun fel și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni”, anunță IPJ Cluj.

Comentarii Facebook