Un student din Kenya a murit dupa ce a cazut de la etajul 5 al blocului in care locuia, din cartierul clujean Manastur - VIDEO

Un student strain a cazut vineri dimineata de la etajul 5 al blocului in care locuia, de pe Aleea Micus din Manastur, dupa ce, in jurul orei 6.00, a incercat sa intre in casa pe geam pentru ca nu isi gasea cheia.

 

Unul dintre vecinii tanarului povesteste ca l-a intalnit in jurul orei 5.30. Studentul fusese pana la magazin sa isi cumpere paine si nu isi mai gasea cheile. "Saracul a ramas fara chei, si le-a pierdut, si a vrut sa intre pe aerul conditionat, pe instalatie, sa intre in apartament", spune vecinul care i-a deschis tanarului usa de intrare in bloc.

 

Tanarul a urcat la etajul 5 si, pentru ca nu avea chei, a incercat sa intre in casa pe geam. A iesit pe balconul de pe casa scarilor, care este la doar un metru de geamul apartamentului in care locuia. Se pare ca s-a dezechilibrat si a cazut.

 

Studentul a fost gasit doar in jurul orei 8.00 de muncitorii care lucreaza la reabilitarea blocului, care au chemat politia. Unul dintre vecini povesteste insa ca tanarul era in viata imediat dupa ce a cazut si ca alti locatari din bloc l-au vazut pe iarba, dar nu l-au ajutat. "La ora sapte, sapte si ceva, el era in viata, pentru ca la opt fara 20 l-au gasit muncitorii, care izoleaza blocul si i-au chemat pe politisti sa vina la fata locului ca era deja mort. (...) L-au vazut si l-au auzit vecinii, horcaia. Poate daca de la ora 6.00 pana la ora 7.00 inca traia poate putea fi salvat", sustine barbatul, care crede ca oamenii sunt nepasatori.

 

Tanarul de 26 de ani era din Kenya si studia la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook