Miercuri 24 Aprilie

Un student de la o facultate din Cluj și-a ucis tatăl. Abia se întorsese acasă în vacanță


Un tânăr de 20 de ani, student la o facultate din Cluj, a ajuns în aerstul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava după ce şi-a ucis tatăl, vineri seară.

Din primele date ale anchetei, în cursul zilei de vineri, părinţii tânărului ar fi fost la cumpărături, iar apoi s-au retras acasă. Aici, tatăl şi fiul, R. C., ar fi băut mai multe pahare de vin, iar la un moment dat între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, conform Monitorul de Suceava.

Scandalul a degenerat, iar tânărul a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit pe tatăl său, o singură lovitură fiindu-i fatală. La fața locului s-a deplasat un echiopaj al Ambulanței, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului de 42 de ani.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de legitimă apărare sau de omor. Între timp, pe numele tânărului de 20 de ani a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat şi cel mai probabil va fi dus în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi pentru a se lua o măsură preventivă în ceea ce-l priveşte.

R. C. absolvise cursurile Liceului „Ion Luca” din Vatra Dornei, iar acum era student în anul doi la o facultate din Cluj. 


Comentarii Facebook