Un ”student” clujean de 72 de ani, acuzat că hărțuiește angajatele unei cafenele din Borhanci


UPDATE

Polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca s-au deplasat luni, 10 octombrie a.c., în urma sesizării, la localul în cauză, persoana indicată fiind depistată.Bărbatul a manifestat un comportament calm, dând curs solicitărilor polițiștilor. 

În paralel, reprezentanții societății au primit îndrumări legale, cu privire la dreptul de a formula o plângere penală pentru agresiuni fizice sau amenințări.

Până în prezent nu au fost înregistrate plângeri referitoare la aspectele expuse în mediul online, fiind demarate cercetări din oficiu de către polițiști, urmând ca în funcție de aspectele constatate să fie dispuse măsurile care se impun”, anunță Poliția Cluj.

--------------------

Un bărbat care pretinde că este student la USAMV Cluj este acuzat de patroana cafenele din Borhanci că harțuiește angajatele. 

De vreo 2 luni de zile, ne frecventează un domn mai in etate, la cafea. Nimic neobișnuit. De menționat, ca personalul este feminin. Stimabilul domn vine frecvent și de fiecare data, le abordează pe colegele mele, indiferent cine e pe tură, cu afronturi și agresiuni verbale (deocamdată) de ordin sexual, pe care dansul le numește “poezii”. Doar că “poeziile” is nasoale. Saptamana asta a fost zilnic, la ore diferite, iar seara se oferă insistent sa le duca acasa pe colegele mele. Le întreabă unde stau si la cat isi termina tura. Refuzat de fiecare data, atat într-un mod condescendent, cat si franc. S-a ajuns sa urmareasca fetele si prin cluburi, noaptea la 2-3. As creepy as it sounds. 

Discutam de acest domn, M.S. pe numele lui, din Câmpia Turzii, student anul 2 la Medicina Veterinara (zice el, are si carnet de student însă din verificările mele, nu a auzit nimeni de el la MV), la frumoasa varsta de 72 de ani. Onorabil, ii urăm sa o si termine in timp util. 

Sambata a exagerat din nou si am apăsat butonul de panica al firmei de securitate cu care avem contract însă a ajuns după ce plecase domnul. Am sunat și la 112, însă pentru agresiuni verbale nu au ce face. Duminica avem închis, luni vine din nou, moment în care colega mea a sunat la 112 din nou, poliția a venit abia după 30 minute și a constatat… nimic. Nici măcar avertisment, nici amenda, nimic. Chiar el întrebase la un moment dat: “Și acum ce repercursiuni am?” și poliția: “Nimic. Doar vă rugăm să nu mai veniți pe aici”. Noaptea minții”, a explicat M.M. 

Aceasta a spus că vecinii s-au mobilizat mult mai repede. ”Pentru ca din nou, comunitatea e foarte făină și incredibil cum reacționează empatic la situații de genul asta, in care posibile ținte ar putea fi si copii de-ai lor, soții, nepoate, etc. 

Astfel, autoritățile ne ajuta… deloc. Efectiv până nu se întâmplă ceva, nimeni nu face nimic, chiar dacă semnalăm in gura mare un eventual caz Caracal. Privirea domnului e de Caracal, situația e de Caracal, modul de operare e de Caracal. Pare tras la indigo si totuși, nimeni nu face nimic. 

Zic să-l “promovăm” aici, sa știe lumea măcar sa se fereasca. Dansul vine in Borhanci la băiatul lui, ar fi util sa stie si băiatul lui cu ce se ocupă. Postul e public, așa ca Spread the Word!”. 

Comentarii Facebook