Un șofer s-a ales cu dosar penal după ce a făcut accident și a fugit. Ce au aflat oamenii legii când l-au prins



Polițiștii clujeni au depista, duminică, un tânăr care a cauzat un accient rutier, soldat cu pagube materiale, apoi a plecat de la locul faptei.

La data de 4 septembrie a.c., în urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Compartimentul Rutier, au identificat un tânăr, de 22 de ani, din Câmpia Turzii, care, la data de 21 august a.c., a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Ulterior, acesta nu s-a prezentat la sediul unității de poliție pentru anunțarea evenimentului, reparând autovehiculul fără autorizație”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data menționată, în jurul orei 22:00, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Teilor, din Câmpia Turzii, tânărul ar fi acroșat un autovehicul staționat, după care și-ar fi continuat deplasarea.

În urma identificării, s-a stabilit că cel în cauză nu are permis de conducere.

Totodată, polițiștii au identificat persoana care i-ar fi încredințat autovehiculul spre a fi condus, precum și persoana care ar fi reparat autovehiculul fără autorizație pentru reparație.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere și repararea autovehiculelor având urme de accident, fără a fi îndeplinite condițiile prevăzute de lege, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook