Un sofer de la Fany a facut accident pe Traian Vuia, dar a plecat pentru ca avea un orar de respectat


Soferul unui autobuz Fany a produs un accident pe strada Traian Vuia, in jurul orei 21.30, dar a plecat pentru ca avea un orar de respectat.

Accidentul s-a produs la semaforul de la Ambient, langa Aeroport. Un autoturism VW Passat care a oprit la semafor, la culoarea rosie, a fost izbit din spate de un autocar Fany, care circula cu viteza si nu a putut frana la timp.

Soferul Passat-ului a declarat pentru Stiri de Cluj ca, dupa ce a fost lovit, soferul de la autocar i-a reprosat ca a franat nejustificat si ca vina pentru producerea accidentului ii apartine. "Mi-a reprosat ca am franat. Era foarte agitat. Nu a stat deloc sa discute. Mi-a zis ca pleaca la autogara pentru ca are un program de justificat si daca vreau sa discutam sa ma duc acolo. Era de un tupeu fantastic", a spus soferul Passat -ului, care in urma coliziune acuza dureri in zona capului.

La fata locul a ajuns si un echipaj de politie. Unul dintre agenti i-a reprosat soferului nevinovat ca nu are ce sa ii faca din moment ce soferul autocarului a fost "mai orientat". "Are 24 de ore sa declare accidentul. Nu am ce sa va fac daca el a fost mai orientat", a spus agentul.

La insistentele soferului de la Passat, politistul a mers la autogara Fany unde l-a gasit pe soferul autocarului, care de altfel era foarte grabit, deoarece pleca din nou in cursa, fara bara din fata a autovechiculului avariata in urma accidentului de la Ambient

Politia l-a amendat in cele din urma pe soferul de la Fany, dar numai dupa insistente.

Comentarii Facebook