Un șofer de 22 de ani a lovit două persoane într-o stație de autobuz din Urișor și a fugit

 

Un șofer de 22 de ani, care a accidentat două persoane aflate într-o stație de autobuz din localitatea Urișor, lângă Dej, și a fugit de la locul faptei, a fost identificat. 

 

Accidentul s-a produs în 28 noiembrie, în jurul orei 20.00, pe DN1C în localitatea Urișor. Un bărbat și o femeie, care se aflau într-o statie de autobuz au fost loviți de un autoturism al cărui sofer a părăsit locul accidentului. Cei doi răniți au 62 și 70 de ani și au fost loviți de un șofer care circula dinspre Dej spre Baia Mare, dar care nu a oprit nici măcar pentru a vedea ce s-a întâmplat, scrie dejeanul.ro

 

La fața locului au fost găsite mai multe componente ale autoturismului accidentat, care i-au ajutat pe polițiști să îl identifice pe autorul accidentului.

 

Conducătorul auto a fost identificat în cursul zilei de joi. Gabriel C., de 22 de ani, conducea un autoturism Volkswagen Passat de culoare albastră și a reușit în 24 de ore să repare autoturismul. Tânărul și-a recunoscut fapta, în cele din urmă, și a primit interdicție de a părăsi localitatea timp de 30 de zile.

Comentarii Facebook