Un șofer clujean a spart oglinda altei mașini în trafic și apoi a REFUZAT să oprească. Cum s-a terminat INCIDENTUL - VIDEO din TRAFIC


Un clujean a fost implicat într-un accident ușor în drumul spre Scărișoara. După ce i-a spart oglinda unui alt șofer și-a continuat drumul și a refuzat să oprească mașina.

Șoferul vătămat a încercat să îl oprească pe clujean și să meargă cu el la Poliție, însă a fost amenințat cu bătaia de către prietenii acestuia. Bărbatul avea montată o cameră pe bord și a înregistrat incidentul pe care l-a urcat apoi pe Trafictube.

S-a intamplat pe drumul spre Scarisoara. Urcam spre ghetar. M-am ales cu capacul si semnalizatorul din oglinda crapate.

Cel care conducea Rover-ul mai avea cel putin 1/2 metru pana la marginea drumului eu fiind cu roata dreapta chiar pe marginea drumului, simteam denivelarile de pe acostament. Am si franat vazand ca nu are intentia sa traga dreapta.

Dupa ce m-a acrosat nu a oprit. M-am luat dupa el si nu a recunoscut, desi avea oglinda zgariata, mai mult ma facea beat. Poate era beat?! Nu a vrut sa vina la politie. Cei din masina din fata lui (opelul argintiu) erau cu el, au inceput sa ma ameninte si unul dintre ei dadea cu pumnul in masina si a vrut sa ma loveasca. M-am aparat si am plecat ca sa nu se intample lucruri mai grave.

La intersectia drumului ce vine de la Scarisoara cu drumul Arieseni – Turda am facut stanga deoarece postul de politie era la 100m. El a facut dreapta spre Arieseni vazandu-ma ca opresc in fata politiei. Cat timp am intrat la postul de politie sotia mea la vazut, dupa 5 minute, intorcandu-se spre Turda. A fost dat in urmarire dar probabil s-a oprit undeva pentru ca nu a fost gasit”, povestește bărbatul care a filmat incidentul.


Comentarii Facebook