Un șofer a făcut un șoc pe un drum din Cluj, după ce i-a apărut o cămilă în față - VIDEO


Un șofer a avut o experiență inedită în timp ce circula pe drumul dintre Cluj-Napoca și Feleacu. În față i-a apărut din senin o cămilă și s-a crezut în Dubai.

Imagini cu o cămila au fost postate pe TikTok. Reprezentanții Wonderland Resort susțin că au adus-o din Austria și vor să înființeze aici un parc zoo pe circa 20 de hectare.

Este de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, spun cei de la resort. Ei bine, acum cămila umblă liberă în toată zona. 

O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, precizează cei de la complexul turistic.

Internauții care au văzut imaginile au comentat, amuzându-se: ”E normal să fie și cămile, dacă prețurile sunt ca în Dubai!”.

@dru26x Fain la Cluj

Comentarii Facebook