Un politist asista nepasator la un chef cu lautari intr-o statia de autobuz din Zorilor! Muzica e la maxim si agentul pleaca linistit - VIDEO

Clujenii care au asteptat un autobuz in statia de pe strada Observatorului au fost martorii involuntari ai unui chef cu lautari. Muzica a duduit de la ora 19.00 pana aproape de miezul noptii. Un locatar din zona a filmat scena.

 

Pentru ca autoritatile nu au facut nimic ca sa opreasca nebunia, unul dintre locatarii din blocurile de pe stada Observatorului a filmat totul si a trimis imaginile pe adresa office@stiridecluj.ro.

 

"Manele peste manele in barul din statie, asa ca nu am mai rezistat si am iesit sa vad ce se intampla. Nici nu m-au bagat in seama cand le-am spus sa dea muzica mai incet. Cand am iesit din bar am vazut ca era un politist care statea in statie si nu avea nici o treaba ca muzica era la maximum si la ora 21.00", a povestit Teodor Aron, barbatul care a filmat scena si care locuieste la cativa metri de barul din statia Observatorului.

 

In imaginile surprinse de cititorul Stiri de Cluj se vede cum politistul pleaca nestingherit pentru a prinde autobuzul care ajunge in statie, in timp ce lautarii ies aproape in statie si canta la microfon pentru "spectatorii" de pe terasa barului improvizat.

 

Locatarii din zona au mai spus ca astfel de scene se repeta frecvent in statia de pe strada Observatorului, din apropiere de caminele din cartierul Zorilor.

Comentarii Facebook