Un picior de om, găsit de un cioban din Cluj, pe câmp din Mihai Viteazu. UPDATE: A fost găsit și restul cadavrului

 

O bucată dintr-un picior uman a fost găsită pe un câmp din comuna Mihai Viteazu, miercuri după-amiaza, în jurul orei 18.30.

 

Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de 64 ani din comuna Mihai Viteazu, despre faptul că în timp ce se afla cu turma de oi la păşunat pe un deal de pe raza comunei Mihai Viteazu, a găsit un fragment dintr-un membru inferior, de natură umană. 

 

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă formată din lucrători de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi medic legist din cadrul I.M.L. Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, fiind desfăşurate activităţi specifice de investigare. 

 

De asemenea, poliţiştii au efectuat căutări în zona adiacentă locului unde a fost găsit fragmentul de corp uman, fără a fi găsite alte elemente. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, cu sprijinul jandarmilor şi vânătorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Vornicu.

 

Cercetările sunt continuate de poliţişti, fiind dispusă efectuarea expertizei medico-legale a fragmentului de corp uman.

----------------

UPDATE

 

Polițiștii au reușit să găsească și restul cadavrului, care fusese aruncat pe același câmp.

 

Potrivit anchetatorilor, ciobanul care a sunat la 112 și-a văzut câinele de la stână în timp ce umbla cu un picior de om în gură și a alarmat autoritățile.

 

Este vorba despre cadavrul unui bărbat de aproximativ 40 de ani, care a fost găsit în zona localității Cheia.

 

Comentarii Facebook