Duminica 28 Aprilie

Un nou muzeu, dedicat personalităților clujene, va fi deschis în Cluj-Napoca. A fost semnată autorizația de construcție


Autorizația de construcție de construcție pentru Muzeul personalităților clujene, care va fi amplasat în centrul municipiului Cluj-Napoca, a fost semnată. 

Muzeul va cuprinde exponate în format print, dispozitive multimedia, digital cu cod QR, exponate fizice, despre peste 400 de personalități locale – scriitori, istorici, artiști, oameni de știință, cercetători și inventatori.

„Voi semna autorizația de construcție pentru realizarea Muzeului personalităților clujene, de pe Bulevardul Eroilor nr. 17 (...)

Acolo vom avea și prezentări în format digital a marilor personalități clujene, dar în egală măsură vom avea și de la Bartolomeu Anania o Biblie, vom avea, poate, și de la Dumitru Fărcaș un taragot sau ceva din recuzita cu care marele artist al neamului românesc ne-a încântat și, evident, de la multe, multe alte personalități clujene. 

Va fi un loc în care ne vom prețui valorile, ne vom prețui clujenii și de asemenea va fi un moment în care ne vom putea gândi la viitor, ca fiecare să lăsăm o urmă în acest oraș înspre binele locuitorilor din Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc.  


Comentarii Facebook