Un minor din Cluj si-a rănit grav tatăl! Acum e cercetat penal de procurori


Un minor din Turda este cercetat de procurori pentru tentativă de omor după ce și-a rănit grav tatăl. 

La data de 24.08.2023, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a fost înregistrat un dosar de urmărire penală având ca obiect violenţă în familie sub forma tentativei de omor, anunță anchetatorii.

În urma cercetărilor întreprinse de procuror, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că în data de 24.08.2023, în jurul orei 01:25, în timp ce se afla în imobilul de domiciliu, situat în mun. Turda, unde locuieşte împreună cu mama şi cu tatăl său, inculpatul minor i-a aplicat acestuia din urmă lovituri la nivelul capului cu un obiect tăietor-despicător, respectiv un topor, cauzându-i leziuni traumatice ce necesită 100-105 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viața. 

În cursul zilei de 24.08.2023, prin ordonanțele dispuse de procuror, agresorul a dobândit gradual calitatea de suspect, şi subsecvent, calitatea de inculpat ca urmare a punerii în mişcare a acțiunii penale. 

Propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Cluj la data de 24.08.2023, dispunându-se astfel arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, cu precizarea că în prealabil, prin ordonanța procurorului din data de 24.08.2023 s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore. 

Comentarii Facebook