Un militar din Cluj a dat un ATAC la o farmacie! A stropit-o cu benzină pe farmacistă și a cerut BANII

 

Un plutonier de la unitatea militară de rachete din Florești a dat un atac la o farmacie și a încercat să fure banii.  

 

Militarul a intrat, sâmbătă seara, într-o farmacie din Constanța, a stropit-o pe farmacistă cu benzină și a cerut să îi dea banii. Atacatorul este cadru militar și ar fi avut nevoie disperată de bani pentru a-și plăti creditul în franci elvețieni, scrie presa din Constanța.

 

A intrat pur și simplu în farmacie, eu eram aplecată, îmi făceam medicamentele și facturile la marfa pe care o primisem și dintr-o dată a aruncat cu benzină, strigând, Stai, Stai, Stai!”, a povestit farmacista. Bărbatul avea în mână o sticlă de un litru de benzină cu care a stropit-o pe farmacistă, podeaua și rafturile cu medicamente. ”Am început să țip, am apăsat pe butonul de panică și în momentul acela, băieții care erau afară m-au auzit și au venit după el, l-au alergat, l-au prins și au venit și agenții de pază”, a mai spus femeia.

 

Atacatorul ar fi spus că ”vrea bani, că are un credit în franci și trebuie să îl plătească. Probabil a vrut să-mi dea cu benzină pe față, în ochi, să nu mai văd și să poată să umble la bani, dar nu a apucat să umble la bani”.

 

Atacatorul a fost predat Poliției Municipale. Acesta are 34 de ani și este angajat în armată, având grad de plutonier, la UM 01463 rachete Florești-Cluj, fiind detașat la Constanța la unitatea militară din cartierul ”Km 5”, unde se află și farmacia.

 

El a recunoscut că avea nevoie disperată de bani, având datorii în franci elvețieni la bancă.

 

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

 

Comentarii Facebook