Un medic rezident a murit într-un TRAGIC accident la Cluj

 

Un medic rezident de 33 de ani a murit în accidentul de duminică seara, din localitatea Luna, județul Cluj. 

 

Medicul revenea de acasă, de la Mureș, și venea la Cluj-Napoca, unde își face rezidențiatul. ”În jurul orei 18:30 am fost sesizați cu privire la faptul că pe DN1 E60, în localitatea Luna, s-a produs un accident rutier. Din primele informații, un autotren care circula pe direcția Luduș-Câmpia Turzii, ar fi intrat pe contrasens unde ar fi acroșat un autoturism care circula regulamentar.

 

TIR-ul era condus de un bărbat de 29 de ani din Cluj-Napoca, iar autoturismul de un bărbat de 33 de ani din județul Mureș. Șoferul autoturismului a decedat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Circulația în zonă a fost oprită timp de mai bine de o oră, apoi a fost reluată pe un singur sens de mers.

 

Șoferul autotrenului a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Șoferul autoturismului a fost grav rănit în urma impactului, fiind declarat decedat de către echipajele de salvare ajunse la fața locului.

 

În urma impactului, șoferul TIR-ului, un bărbat de 29 de ani, a scăpat vehicului de sub control, ieșind de pe partea carosabilă. Acesta a distrus un gard, a rupt o țeavă de gaz și s-a oprit în curtea unei gospodării.

Comentarii Facebook