Un hot de buzunare a sustras din poseta unor clujence 7.500 de lei, imediat ce femeile au schimbat valuta


Un hot de buzunare care a reusit sa fure de la doua femei, din poseta, in plina zi, suma de 7.500 de lei, a retinut de politisti si arestat pe 30 de zile.

Furtul a fost comis de Marius Corin V., in varsta de 43 de ani, la sfarsitul lunii martie. Potrivit politistilor, hotul de buzunare actiona in apropierea caselor de schimb valutar din centrul orasului, in special din zona Pietei Unirii.

In 26 martie, el a "pus ochii" pe doua femei care au schimbat aproape 2.000 de euro in lei, la o casa de schimb valutar din zona mentionata. Barbatul le-a urmarit si, intr-un moment de neatentie, le-a "usurat" pe cele doua de suma de 7.500 de lei.

Femeile au depus plangere la politie si dupa ce zona a fost "filata" de politistii de la furturi din buzunare, hotul a fost depistat si retinut in 9 aprilie. Politistii l-au prezentat pe Corin Marius in fata magistratilor de la Judecatoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare pe 30 de zile, propunere care a fost admisa.

Banii nu au mai fost recuperati, insa, iar barbatul este cercetat acum pentru furt. Verificarile vor fi extinse pentru a fi gasite si alte victime ale abilului hot.

Comentarii Facebook