Un grup de dealeri care vindeau droguri în Alba și Cluj, prinși de DIICOT Alba Iulia


DIICOT Alba Iulia a destructurat o rețea de trafic de droguri care vindea canabis în Aiud și în Cluj. În urma unor percheziții domiciliare care au avut loc în urmă cu câteva zile, cinci bărbați au fost propuși pentru arestare preventivă. 

Drogurile ar fi fost aduse în țară, din Spania, prin servicii de curierat.

În primă fază procurorii DIICOT au început urmărirea in rem, semn că prima dată au fost descoperite drogurile, apoi anchetatorii au mers pe urma lor pentru a vedea cine le aduce în țară și le distribuie.

Miercuri, 22 septembrie au avut loc mai multe percheziții domiciliare la mai mulți bărbați din Câmpia Turzii, Cluj, Bistrița și Aiud. Potrivit alba24.ro, cei cinci bărbați ar fi început încă din 2019 să se ocupe cu traficul de droguri.

În urma perchezițiilor procurorii DIICOT Alba Iulia au cerut arestarea preventivă a celor cinci bărbați. Magistrații Tribunalului Alba au admis arestarea preventivă pentru 30 de zile a trei bărbați dintre cei cinci. Pe numele a doi dintre ei au dispus controlul judiciar.

În urma deciziei de joi, 23 septembrie, DIICOT Alba Iulia, dar și cei cinci bărbați au făcut apel. Decizia în apel va fi dată de magistrații Curții de Apel Alba Iulia, luni 27 septembrie.


Comentarii Facebook