Un excavator sapă liniștit pe malul lacului Tarnița. Șeful ”fotomodel” de la Apele Române: S-au realizat lucrări de curățare a vegetației - FOTO


Un excavator a fost surprins pe malul lacului Tarnița în timp ce săpa o fundație, dar cei de la Apele Române spun că se fac numai lucrări de igienizare.

La coada lacului Tarnita se fac lucrări de excavație în lac. Dacă cineva are detalii, ne ajută.  Așteptăm răspuns de la Apele Române și de la Hidroelectrica. 

Este posibil să fie ceva ce le aparține sau cel puțin autorizat. 

UPDATE:

Persoane prezente în zonă susțin faptul că este o lucrare de amploare. 

Ar părea sa fie o acțiune de excavație și se dislocare semnificativă de pământ și nu doar de ecologizare, așa cum reiese din informații neoficiale”, au precizat cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Antibraconaj - ANCBP Cluj. 

Aceștia l-au contactat pe Valentin Avram, directorul Apelor Române Someș Tisa, fost fotomodel, care a spus că, dacă instituția nu se deplasează în teren, nu poate ști ce este acolo. ”Dacă aveți informații că excavatorul face lucrări care afectează malul, atunci puteți depune o sesizare”, a spus Avram, care nu părea grăbit să trimită echipe de control.

Am înțeles că s-au realizat lucrări de curățare a deșeurilor și a vegetației căzute. S-au ridicat deșeurile căzute cu excavatorul”, a mai spus acesta.

Cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Antibraconaj - ANCBP Cluj spun că acolo s-ar amenaja pontoane, iar Apele Române închid ochii.

c86de2fa533002d6494630397ac94ea9.jpg

Foto: Valentin Avram, directorul Apelor Române Someș Tisa, pe vremea când se defila la prezentări

Comentarii Facebook