Un clujean și-a pierdut cumpătul în trafic și a spart parbrizul unei femei


La începutul lunii aprilie, un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, se afla în Dej, pe strada Bistriței. Bărbatul ar fi blocat în trafic o mașină condusă de o femeie. Datorită situației create, acesta  și-a pierdut cumpătul și a lovit cu pumnul parbrizul mașinii conduse de femeie, spărgându-l.

Astfel, după o plângere depusă de femeie la poliție, în data de 5 mai, în urma cercetărilor, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și este cercetat sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de distrugere. 

La data de 5 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de distrugere. 

În fapt, la data de 11 aprilie a.c., cel în cauză, în timp ce se deplasa pe strada Bistriței din municipiul Dej, ar fi blocat în trafic un autoturism condus de o femeie. 

Ulterior, acesta ar fi lovit cu pumnul parbrizul autoturismului condus de către aceasta, deteriorându-l”, a transmis IPJ Cluj.




Comentarii Facebook