Un clujean se plânge că polițiștii ”stau la pândă” pe Dorobanților: ”Urmaresc soferii nerabdatori”



Un clujean consideră că șoferii pot rămâne foarte ușor fără permis pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, din cauza polițiștilor care ”pândesc” șoferii nerăbdători.

Acesta susține că polițiștii profită de lipsa ”trecerilor de pietoni semaforizate si dotate cu buton de oprire”.

Drept soluție, clujeanul cere Primăriei să ia măsuri pentru semaforizarea trecereii de pietoni de la intersecția străzilor Calea Dorobanților cu Aurel Suciu.

Calea Dorobantilor este o artera intens circulata, cu multe treceri de pietoni unde din pacate poti sa-ti pierzi usor carnetul de conducere datorita "raziilor" pe care le intreprind cei de la Politia Rutiera, uneori profitand de lipsa trecerilor de pietoni semaforizate si dotate cu buton de oprire pentru trecere pietoni.

Doresc sa va sesizez faptul ca pe Calea Dorobantilor in dreptul benzinariei MOL inaintea intersectiei cu strada Aurel Suciu exista o astfel de trecere iar strada fiind foarte larga (5 benzi) se creaza blocaje de circulatie in momentul cand un pieton vrea sa traverseze. Echipajele de politie urmaresc soferii nerabdatori si retin carnete de conducere uneori nejustificat. Va rog sa luati masuri pentru semaforizarea acestei treceri de pietoni asa cum este tot pe aceeasi strada cu cca. 200m mai inainte, in dreptul scolii pentru Deficienti de Auz, sau dupa aceasta intersectie in dreptul nr. 67-69 langa Liceul de Arte Plastice. Pentru un oras mai civilizat si European, va multumesc”, se plânge cetățeanul.

Comentarii Facebook