Un clujean s-a trezit dimineața cu un ”turist” care dormea pe canapeaua lui: ”Îmi pare rău că nu i-am dat o cafea!” - FOTO


O familie din Cluj s-a trezit zilele trecute cu un turist străin dormind pe canapeaua lor, aflată la parterul casei lor. Musafirul nepoftit și-a cerut scuze și a plecat.

Acum îmi pare rău că n-am mai apucat să-i fac și o cafea”, a povestit gazda, conform Libertatea.ro.

Pe la 3, 3 și ceva, apare pe stradă un tip care se plimbă foarte încet, cu telefonul în mână. Pare că vorbește cu cineva. Lângă noi e o fostă pensiune, vândută între timp, care acum stă sub cheie. Omul trece strada, se tot uită, traversează din nou până la gardul casei noastre. Pe la 3 jumate sare gardul și intră în casă, lăsasem ușa deschisă. Se descalță, își lasă adidașii frumos la intrare – totul ok din perspectiva asta – merge până la canapea și se culcă”, a relatat clujeanul.

În casa erau patru persoane, doi adulți și doi copii. Soția dormea cu copilul mai mic. 

În jurul orei 1, bărbatul a coborât să ia sirop de tuse pentru unul dintre cei doi copii. La ora patru a repetat drumul și atunci a văzut o siluetă pe canapeaua din living. ”Am făcut o glumă și am zis: iarăși ai venit jos și l-ai lăsat pe pitic singur? Nu mi-a răspuns nimeni. Mi-am dat cu părerea și am plecat”, se amuză bărbatul.

Vestea ca e cineva în casă s-a aflat abia pe la ora 7.00. Doamna casei a coborât și l-a văzut pe cel care dormea pe canapea. 

I-am zis hai, scoală-te, ai greșit casa! S-a uitat așa foarte mirat, s-a ridicat încetișor din pat, și-a luat telefonul, s-a uitat apoi pe geam afară. Părea că nu înțelege unde e. Hai te rog, până nu chem poliția, ieși singur afară! A zis ceva în engleză, why, who, n-am înțeles. I-am zis în engleză: Te rog frumos, îmbracă-te și pleacă și să nu scoți un cuvânt, să nu-mi spui nimic!”, a povestit clujeanul. Acesta crede că ”musafirul” a fost în ceva club și a crezut că a intrat într-o pensiune. 

Omul a fost într-un club ceva, o fi băut, o fi aflat că este o pensiune în zonă, i-o fi indicat telefonul sau un prieten și a insistat. O fi sunat la sonerie, dar e decuplată să nu trezească copiii. De dimineață și-a luat pantalonii, haina și borseta care erau lângă pat, adidașii frumos aranjați la intrare. I-a luat în mână, afară-n curte s-a îmbrăcat și în fața porții s-a întors și și-a cerut scuze”, a încheiat clujeanul. 

Comentarii Facebook