Un clujean s-a dus să se vaccineze și centrul era închis. ”Doamnele” și-au scurtat programul pentru că nu era lume


Un clujean s-a dus să se vaccineze la Centrul de vaccinare de la Liceul de Transporturi, iar când a ajuns nu mai era nimeni. Doamnele și-au ”scurtat” singure programul cu 40 de minute, pentru că nu era lume. 

Ieri după-amiază am avut o întâlnire cu un prieten drag mie la biroul acestuia de pe Strada Dorobanților. Înainte de/pe la ora 19 am terminat, și cum încălțasem niște pantofi noi care aveau nevoie de rodaj am luat-o pe jos spre Centrul de vaccinare de la Liceul de transporturi (Str. Bistriței), având de câteva zile liber la doza a treia.

Am ajuns pe la 19,20, în condițiile în care programul centrului, afisat pe toate site-urile oficiale (de fapt cred că al tuturor centrelor din oraș) este de luni pănă sâmbătă între orele 8-20.

Când să intru, domnul de la poartă îmi spune că „au plecat doamnele, nu mai e nimeni”. „Pai cum naiba, îl întreb, așa cu 40 de minute mai devreme (sau când și-or fi pus picioarele la spinare)?” „Da, îmi răspunde domnul, că cică era lume puțină.” Boooon!

Pai măi dragilor, ăștia de la centrele de vaccinare & ȘEFIMEA VOASTRĂ (Prefectura, DSJ-ul etc), ce se-ntâmplă, am și eu câteva ofuri:

1. Dacă vă e incomod programul de la 8 la 20 scurtați-l bai/făi, ca să nu ne simțim tratați ca fiind chiar proștii vostri. Faceți-l, de preferință, atâta cât să și fiți la fața locului în orele de program.

2. În Ro oricum se vaccinează puțină lume. Ar fi bine oare să fiți coerenți și consecvenți logic până la capăt și să închideți centrele de tot? Întreb și eu...

3. Oare dacă tot se vaccinează lume puțină, n-ar fi bine să (încercați măcar) să nu vă bateți joc de amărăștenii și fraierii care vor să o facă?

În afară de asta, suma respectelor!”, a scris politologul Horia Lupu, vineri dimineața.

Comentarii Facebook