Un clujean paralizat, vindecat după 6 ani de chin de un câine

 

Un clujean rămas imobilizat în urma unui accident cu parapanta a reușit să se vindece cu ajutorul unui câine din rasa Akita Inu. 

 

În urma cu 10 ani, barbatul a cazut de la 200 de metri inaltime si a ramas imobilizat. Când totul se năruia în jurul lui, în viața lui Ștefan Kabos a intrat cel mai bun terapeut: Kibo, un caine din rasa vechilor samurai, scrie Știrileprotv.

 

După accidentul din 2004, Stefan Kabos a rămas imobilizat în pat și nu a mai putut practica sportul pe care îl iubește atât de mult.

 

Vindecarea a venit dupa sase ani de chin, cu ajutorul câinelui Kibo, cumparat cu greu din Ungaria. Soția l-a părăsit pe Ștefan, iar copii sunt plecați departe.

 

Psihic l-a ajutat pentru ca dupa cum ati vazut se comporta ca si cu un copil. Este un caine care n-a fost niciodata certat, n-a fost niciodata batut”, a spus un prieten al bărbatului.

 

Terapia cu ajutorul animalelor poate rezolva probleme pentru care medicii nu au solutii. Iubitoare si extrem de devotate, necuvantatoarele au o influenta pozitiva asupra psihicului nostru.

 

Rasa Akita Inu este rasa vechilor samurai, iar cainii sunt renumiti pentru atasamentul iesit din comun fata de oameni.

 

Un exemplar din această rasă a devenit faimos în toată lumea după ce si-a asteptat 10 ani stapanul in aceeași gara, desi acesta murise.

Comentarii Facebook