Un clujean, în vârstă de 65 de ani, prins cu 100.000 de ţigări şi 1.250 de litri de alcool de contrabandă în maşină


Un bărbat de 65 de ani din județul Cluj a fost reținut de către polițiștii bistrițeni, pentru 24 de ore, în urma unor percheziții desfășurate la locuința acestuia, în cadrul unui dosar penal deschis pentru contrabandă cu țigări și alcool, potrivit Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud. 

În cadrul perchezițiilor desfășurate în localitatea clujeană Cuzdrioara, au fost descoperite peste 97.000 de țigarete de contrabandă și circa 1.250 de litri de alcool deținuți în afara antrepozitului fiscal. 

În urma percheziţiei, în interiorul a 4 autoturisme şi o autoutilitară ce aparţin bărbatului de 65 de ani, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 97.360 de ţigarete fără timbre sau banderole fiscale româneşti. De asemenea, în interiorul imobilului a fost descoperită cantitatea de 208 litri băuturi spirtoase şi lichid incolor cu miros specific de alcool, deţinută în afara antrepozitului fiscal”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud. 

Totodată, pe parcursul activităţilor investigative desfăşurate ieri, în apropierea locuinţei, poliţiştii au observat un autoturism condus de un bărbat care, în momentul în care a văzut poliţiştii, a fugit, abandonând autoturismul. În interiorul acestuia, poliţiştii au mai descoperit cantitatea de 1.040 litri alcool etilic ambalat în sticle din plastic, deţinută în afara antrepozitului fiscal”, au mai transmis aceștia. 

Bărbatul de 65 de ani a fost condus la sediul Poliției pentru audieri și ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive, potrivit Agerpres. 


Comentarii Facebook