Un clujean i-a tăiat gâtul unei femei din Cuzdrioara pentru că nu a vrut să-i fie iubită VIDEO ȘOCANT


O femeie, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Cuzdrioara a ajuns în stare gravă la UPU Cluj, după ce un bărbat a tăiat-o în zona gâtului cu un cuțit, pentru că aceasta nu a vrut să îi fie iubită.

Potrivit primelor informații, se pare că victima se afla în mijlocul unui divorț, iar de scurt timp își găsise un alt iubit, din localitatea Cuzdrioara cu care s-a și mutat. Un alt bărbat, în vârstă de 64 de ani, ce a fost coleg de serviciu cu tatăl femeii, o plăcea pe aceasta, însă a fost refuzat de fiecare dată din cauza diferenței de vârstă, apoi bărbatul a început să o terorizeze.

Actualul iubit al femeii a declarat pentru Dejeanul.ro ca inainte de sarbatori, acelasi barbat care este acum suspectat ca a taiat-o pe femeie, le-a spart geamul locuintei, dupa care a fugit. In aceasta seara, batranul, fiind sub influenta bauturilor alcoolice si profitand de faptul ca femeia se afla singura acasa, intrucat iubitul ei este internat in spital, a vizitat-o. Femeia l-ar fi refuzat din nou, iar acesta, enervat, a luat un cutit si a taiat-o in zona gatului, dupa care a disparut.

Femeia a fugit la un magazin alimentar pentru a primi ajutor, însă vâzătoarea a refuzat să sune la 112. La câteva zeci de metri, aceasta a fost văzută de o trecătoare care a sunat la numărul de urgență.

Victima a fost preluată de ambulanță și internată la Spitalul Municipal din Dej, însă apoi a fost transferată de urgență la UPU Cluj-Napoca, unde se află în stare critică.

Polițiștii l-au condus pe suspect la sediu pentru audieri, iar criminaliștii și un procuror criminalist din Cluj-Napoca au început cercetările pentru a determina circumstanțele în care a avut loc incidentul.politistii vor stabili incadrarea juridica a faptei.

;br:
19 femeie taiata cuzdrioara dejeanul de DejeanulRo

Comentarii Facebook