Un clujean de 29 de ani și-a pus capăt zilelor în apartamentul în care era arestat la domiciliu. Apropiații spun că a căzut în depresie


Un tânăr de 29 de ani din Gherla, județul Cluj, și-a pus capăt zilelor în apartamentul în care era plasat sub arest la domiciliu. Apropiații spun că ar fi căzut în depresie după ce a fost acuzat de trafic de substanțe interzise.  

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Gherla și-a încheiat socotelile cu viața, marți 13 decembrie. Acesta s-a spânzurat în apartamentul în care era arestat la domiciliu, pe strada Clujului. Polițiștii s-au deplasat în jurul orei 11:00 la locuința tânărului, aflat în arest la domiciliu, însă nimeni nu a răspuns la ușă. Astfel, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor care i-au lăsat în interiorul locuinței, în care aceștia suspectau că se afla bărbatul. 

Când au pătruns în apartament, pompierii și polițiștii l-au găsit mort pe tânăr. Când a fost examinat cadavrul nu au fost găsite urme de violență. Datele au indicat un suicid, iar cercetările continuă sub infracțiunea de „ucidere din culpă”.

La data de 13 decembrie, în jurul orei 11:00, polițiștii s-au deplasat la un imobil de pe strada Clujului din municipiul Gherla  pentru a verifica un bărbat în vârstă de 29 de ani, care se afla în arest la domiciliu, însă nu a răspuns nimeni la ușă, aceasta fiind asigurată. Întrucât exista suspiciunea că bărbatul s-ar afla în interior, polițiștii au solicitat sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla, care au reușit să le permită accesul în interior”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

În locuință, polițiștii l-au găsit pe bărbat spânzurat cu o frânghie de tocul unei uși, acesta fiind declarat decedat de către echipajul medical. În urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență, cauză decesului urmând a fi stabilită în urma autopsiei medico-legală. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au mai transmis autoritățile clujene. 

Apropiații săi spun că tânărul ar fi căzut în depresie, după ce a fost cercetat într-un caz de distribuire de substanțe interzise, scrie gherlainfo.ro. Ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare a fost cu o fotografie cu Leonardo DiCaprio ținând un pahar în mână, iar pe poză era scris : „Închin acest pahar în sănătatea acelor «prieteni» care astăzi nu mă mai caută, pentru că nu mai au nici un interes!

gherla spanzurat.PNG


Comentarii Facebook