Un clujean cu probleme psihice a încercat să își incendieze casa. A stropit și polițiștii cu motorină VIDEO


Un bărbat de 47 de ani, din Nireș, cunoscut cu probleme psihice, a stârnit panică, luni seara, după ce a încercat să își incendieze locuința.

Acesta a stropit imobilul cu motorină și i-a dat foc, iar când vecinii au văzut fumul, au sunat de urgență la 112.

La fata locului s-a deplasat de urgenta un echipaj de politie, dar si unul de pompieri si o ambulanta SMURD. Atunci cand politistii au intrat in casa pentru a-l scoate pe barbat, acesta i-a stropit cu motorina. Mai mult, vecinii spun ca era inarmat si cu un cutit. In cele din urma, politistii l-au imobilizat si l-au dus la ambulanta, scrie dejeanul.ro.

În timp ce bărbatul primea îngrijiri medicale, pompierii au reușit să lichideze incendiul, inainte ca acesta să se extindă în întraga locuință.

Istvan, în vârstă de 47 de ani, locuiește singur într-o casă din centurl localității Nireș, iar vecinii spun ca acesta a fost internat in repetate randuri la psihiatrie, unde i s-a administrat tratament pentru afectiunile pe care le are.

Totuși, aceștia sunt terorizați când bărbatul este lăsat singur acasp și nu are cine îl supraveghea dacă își ia medicamentele. Locuitorii din sat susțin că acesta devine violent la fiecare criză.



Comentarii Facebook