Un clujean are de achitat 2500 de lei pentru că a chemat Poliția Locală! Cazul este halucinant - FOTO cu dovada


Marian Solomonean s-a trezit că are de achitat 2.500 de lei, amendă și cheltuieli de judecată, după ce a pierdut procesul cu Poliția Locală pentru un caz din 2018.

Marian a chemat poliția la salonul său, acum 2 ani, pentru a amenda patru șoferi care au parcat neregulamentar. Clujeanul susține că s-a dat o amendă numai pentru una dintre mașinile parcate neregulamentar. ”Era una din cele 4 mașini pentru care l-am chemat să de-a avertisment. La restul nu le-a dat nimic bineînteles. Pe niciuna din ele nu le-am condus vreodată. Am un document de la Primăria cu proprietarul mașinii pe care s-a dat amenda, dar nu a fost condusă de mine”, a mai spus Marian.

Acesta are de plătit amenda de 200 de lei, plus 2.300 de lei cheltuieli de judecata, după ce a pierdut procesul cu Poliția Locală la ambele instanțe. Marian a relatat Știri de Cluj că a aflat că mașina care a fost amendată aparține unui bărbat din Galați, dar că acest lucru nu a contat în instanță. Amenda a fost scrisă pe numele lui, fără ca polițistul local să demonstreze cine a parcat autoturismul. În plus, instanța nu a ținut cont de faptul că s-au depus dovezi că autoturismul pentru care s-a aplicat amenda nu îi aparține lui Marian Solomonean. Culmea, judecătorii nu au acceptat niciunul dintre martorii invocați de clujean.

Cum am platit peste 2500 lei pentru că am avut curajul sa cer poliției locale să își facă datoria?

Pe scurt:

În august 2018 am solicitat un echipaj de poliție care să facă puțina ordine în fața salonului meu pentru că nu puteam să îmi desfășor activitatea și anumite lucrări de întreținere din cauza unor mașini parcate neregulamentar. 

D-l polițist Feher Eugen deplasat la locul faptei mi-a transmis că nu poate să facă nimic, dar ulterior mi-a cerut buletinul să îmi înregistreze plângerea și mi-a dat o amendă pentru parcare neregulamentara. Erau 4 mașini parcate neregulamentar (pt care am făcut solicitarea) iar pe una dintre ele, care nu îmi aparține, am primit o amenda.

M-am adresat superiorilor săi care au constatat că am primit o amenda pe o mașină care nu îmi aparține, dar mi-au transmis că nu au ce face, astfel că m-am adresat justiției.

Surpriza cea mare e că după 2 ani de procese 2 judecătorii (Paula Victorița Pacurar și domnul judecător Petru Urs) au decis că polițistul are dreptate și m-au pus sa plătesc și cheltuielile de judecată.

În concluzie doamna judecător Paula Victorița Pacurar și domnul judecător Petru Urs sunt de părere că eu am chemat poliția să mă amendeze, iar după asta am deschis proces să plătesc și cheltuieli de judecată urmând să le plătesc și pensie specială.

Pentru cele enumerate mai sus voi susține desființarea poliției locale și tăierea pensiilor speciale.

PS: Daca știe cineva o alta cale de atac, va rog să îmi transmiteți, daca nu măcar distribuiți poate o sa se sesizeze cineva.

As putea să mă adresez cu acest caz Inspecției Judiciare sau altei instituții. 

Menționez că nici acum nu am primit motivarea acasă, dar contul mi-a fost poprit”, a relatat Marian Solomonean.

131955899_4296730453676972_3270337199634164054_o.jpg




Comentarii Facebook