Un clujean a răbufnit luni dimineață: „Supercom nu respectă legea orelor de liniște/Cum ar fi să repetați aceste manevre sub geamul primarului?”


Un clujean a răbufnit după ce și-a început dimineața de luni, trezit de gunoierii de la Supercom. Bărbatul care locuiește în cartierul Mănăștur le solicită autorităților să impună ridicarea gunoiului după ora 08.00. 

Acesta specifică că nu este la prima reclamație, însă până acum a văzut zero rezultate. 

„Orele 07.30. Ciucas 1. Supercom nu respectă legea orelor de liniște. Primăria la fel, Politia Locala idem. E plină aplicația MyCluj de reclamații pe acest aspect. Domnilor Bontidean - Banga - Moldovanu - Badiu, ce rol mai aveti pe acolo in afara de sfidarea cetatenilor? Ca tot vad ca imi plimbați reclamațiile de la unul la altul, însă rezultate zero. 

V-am solicitat copii după procesele verbale cu amenzile date pentru nerespectarea legii. Zero. Conform hotararii primăriei, cetățenii nu au dreptul la liniște și odihnă, vorba inspectorului Gal „da ce vreți, să oprim circulatia"? Orar colectare 06 - 18??? Cei de la Ecologie Urbana functioneaza dupa orarul de liniște comunist! 

Vă solicit să corectați această inepție prin impunerea orei 08. Domnilor Coros-Trifan, cum facem cu legea? Cum ar fi să repetați aceste manevre cu tomberoanele bombă sub geamul primarului? Sunt curios cât de repede s-ar respecta legea. Aștept răspunsurile dumneavoastră penibile, ca de obicei, să le atașez la dosarul foarte gros deja. Cu o deosebită desconsiderație, vă doresc odihnă plăcută la locul de munca călduț, sponsorizat de clujeni”, a transmis clujeanul într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

--------------

UPDATE

Se pare că acest clujean a făcut cel puțin 10 reclamații la Primăria Cluj-Napoca. Între timp, firma Supercom l-a mutat pe șoferul care lucra pe acea zonă, pentru că acesta a ajuns în conflict cu locatarul nemulțumit. Problema este că dacă ridicarea deșeurilor se face după ora 8.00, atunci este perturbat traficul. 

Comentarii Facebook