Un clujean a primit un avertisment de la Poliția Locală pentru că a traversat cu câinele un parc de joacă pentru copii: „Noaptea minții”


Un clujean care locuiește în cartierul „Între Lacuri” a rămas fără cuvinte după ce polițiștii locali i-au înmânat un avertisment pentru plimbarea cățelului într-un parc de joacă pentru copii. Bărbatul spune că „doar a tranzitat 50 de metri” până la locul unde puteau fi plimbați câinii, moment în care a fost „prins” de polițiștii locali.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Între Lacuri, într-un mic parc amenajat pentru copii, situat pe strada Nirajului nr.9. Polițiștii au menționat că aveau sesizări pentru problema în cauză, astfel că bărbatul a fost „victima” care a picat în locul și timpul nepotrivit.

„E noaptea minții! Mi-am plimbat cățelul și au depistat cei de la Poliția Locală că am încălcat legea că am traversat parcul de lângă Fujikura, sunt 50 de metri până la panoul unde e montat „Loc de plimbat câinii”. Ce să fac sunt infractor, merit să mă duc la pușcărie. Doar am tranzitat 50 metri, dar am înțeles că sunt câteva femei care au făcut plângere la primărie. Au spus că aveau sesizări și am picat de prost”, a precizat bărbatul în comentarii. 

avertisment.jpeg

Foto: Facebook/Cartier Între Lacuri

Comentarii Facebook