Un clujean a lovit o tânără pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului. Polițiștii l-au ridicat din propria casă



Un bărbat a fost prins de polițiștii clujeni, duminică seară, după ce a cauzat un accident soldat cu rănirea unei persoane și a fugit de la faptei.

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, înspre strada Oaşului, a surprins şi accidentat o tânără angajată în traversarea străzii.

Conform primelor informaţii, tânăra de 20 de ani, din judeţul Sălaj, s-ar fi angajat în traversarea străzii în zona unei treceri pentru pietoni, urmând a se stabili cu exactitate daca s-a angajat regulamentar în traversare.

După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei, însă acesta a fost depistat la domiciliul său la circa 30 de minute de la producerea evenimentului rutier.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a pietonului.

Tânărul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook