Un clujean a furat o masina ca sa nu mearga pe jos la colindat de Craciun

Un tanar de 25 de ani, din Cluj-Napoca, este cercetat de politisti pentru ca a furat o masina in Ajunul Craciunului, s-a plimbat cu ea, dupa care a vandut-o.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au gasit autoturismul abia in cursul zilei de ieri si l-au inapoiat proprietarului.

Masina a fost furat in 24 decembrie de pe strada Tazlau, din Cluj-Napoca, dupa ce hotul a patruns prin efractie in locuinta proprietarului, a sustras cheile de la autoturism, si a disparut. Potrivit politistilor, hotul a folosit autoturismul pentru a face diverse drumuri, desi nu avea permis.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca tanarul sa se fi dus la colindat cu autoturismul furat, deoarece in cele cateva zile cat a fost "proprietarul" masinii a codus kilometri multi. Dupa ce si-a terminat "treaba", hotul a vandut autoturismul contra sumei de 500 de euro, declarand ca masina este a sa, dar ca nu are actele de proprietate la el.

Tanarul este cercetat de polistitii din Cluj pentru comiterea infractiunilor de furt, inselaciune si conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara permis. Distractia din zilele de Craciun il va costa scump, pana la 7 ani de inchisoare.

Comentarii Facebook