Un clujean a fost arestat pentru tâlhărie calificată! A amenințat un martor să nu sufle o vorbă în faţa anchetatorilor


Un bărbat din localitatea Bonțida este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, amenințare și influențarea declarațiilor. În timp ce se afla într-o societate comercială din localitatea Bonțida, acesta i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui angajat și ar fi sustras suma de aproximativ 390 de lei din sertarul casei de marcat.

„La data de 13 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Bonțida, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, amenințare și influențarea declarațiilor.

În fapt, la data de 13 decembrie a.c., în timp ce se afla într-o societate comercială din localitatea Bonțida, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență unui angajat și ar fi sustras suma de aproximativ 390 de lei din sertarul casei de marcat.

După sesizarea polițiștilor cu privire la eveniment și demararea activităților de cercetare, acesta i-ar fi adresat respectivului angajat și familiei acestuia amenințări cu acte de violență, în încercarea de a-l determina să ofere declarații mincinoase cu privire la fapta cercetată”, transmite IPJ Cluj.

La expirarea termenului de 24 de ore, cel în cauză a fost prezentat instanței, iar pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook