Un clujean a crezut că îi poate păcăli pe polițiștii din județul Alba. Le-a prezentat un permis de conducere fals, „din Franța”


Marți, în jurul orei 11:00, polițiștii din localitatea Ocna Mureș, județul Alba, a oprit o mașină pentru control. În aceasta, se afla un bărbat de 32 de ani, din comuna Baciu, județul Cluj.

La data de 27 iulie 2021, în jurul orei 11.00, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, în timp ce acționau pe raza localităţii Cisteiu de Mureş, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj.

Bărbatul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Franța care a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitatea sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz în fals”, conform IPJ Alba.


Comentarii Facebook