Un clujean a ajuns pe mâinile polițiștilor după ce a cauzat un accident și a fugit. Ce au aflat oamenii legii când l-au prins



Un șofer a ajuns pe mâinile Poliției după ce a cauzat un accident, soldat cu pagube materiale, la Dej și nu a anunțat organele abilitate în termenul prevăzut de lege.

La data de 21 august a.c., în jurul orei 14:50, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din Dej, în timp ce circula cu un autoturism pe strada Minerilor, din Dej, ca urmare a nerespectării normelor rutiere a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în timp ce se deplasa spre centrul municipiului Dej, ar fi întâlnit un obstacol pe partea carosabilă, iar pentru evitarea acestuia ar fi pătruns pe sensul opus, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Ulterior, bărbatul nu s-a prezentat la poliție în termenul prevăzut de lege, de 24 de ore, pentru întocmirea documentelor de constatare a accidentului cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate și a identificării conducătorului auto, s-a stabilit că autovehiculul condus, înmatriculat în Spania, nu avea drept de circulație în România întrucât nu era asigurat obligatoriu pentru cazurile de răspundere civilă auto.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulaţie în România, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook