Duminica 16 Ianuarie

Un bărbat grav rănit a rămas încarcerat în mașină, în urma unui accident de pe Bulevardul Muncii - VIDEO


Un bărbat a rămas încarcerat în mașina sa, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe Bulevardul Muncii, din Cluj-Napoca. Acesta a fost extras de pompieri și transportat la spital. 

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe bulevardul muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.20, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea să afla un bărbat, de cca 60 de ani, care nu putea să iasă din acesta. 

Bărbatul era în stare de conștiență, era cooperant și prezenta mai multe traumatisme și suspiciuni de traumatisme.

Pompierii au intervenit cu echipamentele de descarcerare pentru a desface portiera contorsionată a autoturismului și l-au extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a comunicat ISU Cluj.

Comentarii Facebook