Marti 9 August

Un bărbat este GRAV rănit după un accident pe șantierul din Piața Abator - VIDEO


Un bărbat de 30 de ani a fost transportat de urgență la spital după  ce a suferit mai multe leziuni în zona capului și a coloanei vertebrale. Încă nu s-a stabilit exact motivul pentru care bărbatul a ajuns să fie rănit la baza structurii de pe șantier.

Două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat pe un șantier situat în Piața Abator din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția echipajului SMURD a fost înregistrată în jurul orei 9.00, ulterior fiind solicitat sprijinul echipelor de pompieri, pentru a readuce bărbatul la nivelul de acces al ambulanței, având în vedere că acesta se afla la baza structurii, la o diferență de nivel de cca 6m.

În momentul sosirii salvatorilor la fața locului, bărbatul prezenta leziuni la nivelul capului și a colanei vertebrale, era conștient și stabil, însă pentru extragerea lui în siguranță, au fost utilizate echipamentele speciale, astfel încât să rămână imobilizat pe timpul transferului către ambulanță în vederea evitării agravării posibilelor traumatisme suferite.

Bărbatul, în vârstă de cca 30 de anim a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

WhatsApp Image 2021-03-18 at 10.49.44.jpeg

WhatsApp Image 2021-03-18 at 10.49.46.jpeg


Comentarii Facebook