Un bărbat din Turda a înjunghiat cu cuțitul o persoană într-o stație de autobuz

 

Un bărbat din Turda a fost reținut și dus la secție, după ce a atacat cu un cuțit o altă persoană într-o stație de autobuz. 

 

Un bărbat de 24 ani este cercetat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi ”portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului”.

 

Incidentul s-a petrecut joi dimineața, în jurul orei 7.45. ”Poliţia municipiului Turda a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 36 despre faptul că a fost victima unei altercaţii, produsă într-o staţie de transport în comun situată în Piaţa Romană din Turda.

 

În fapt, în dimineaţa zilei de 28.11.2013, într-o staţie de transport în comun din municipiul Turda a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi. Agresorul, în vârstă de 24 ani, pe fondul unei neînţelegeri cu privire la o sumă de bani datorată, a lovit un bărbat de 36 de ani cu un cuţit în zona braţului drept.

 

Bărbatului rănit i s-au acordat îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Turda”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul, suspectul fiind cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi ”portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului”.

Comentarii Facebook