Sambata 4 Februarie

Un bărbat din Apahida a vandalizat mașina unei femei, după care s-a urcat cu picioarele pe ea


Un bărbat din Apahida a lovit cu un topor mașina unei femei din Apahida, după care s-a urcat cu picioarele pe ea. Incidentul s-a produs pe strada Câmpia, din Apahida. 

Bărbatul de 26 de ani, care a atacat mașina cu toporul erau băut. Autoturismul nu era nici măcar parcat în fața casei acestuia, dar se pare că este vorba despre un conflict mai vechi.  

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Apahida, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 17.40, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, având asupra sa un obiect tăietor, distruge un autoturism aflat parcat pe o stradă din Apahida.

Deplasați la fața locului, aceștia au stabilit faptul că tânărul de 26 de ani, a creat pagube autoturismului parcat, aparținând unei femei de 31 de ani, atât prin lovirea cu un obiect tăietor, cât și prin escaladarea acestuia. Pe lângă zgomotul produs de loviturile aplicate, tânărul a adresat injurii unui bărbat care i-ar fi atras atenția, tulburând astfel liniștea publică.

În cauză, sunt desfășurate în continuare activități specifice de cercetare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Comentarii Facebook