UMF Cluj oferă suport psihologic gratuit studenților israelieni și palestinieni: „Este important să ne sprijinim reciproc”


Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca oferă consiliere și sprijin studenților săi israelieni și palestinieni, în contextul războiului izbucnit recent.

„Dragi studenți,

În contextul actual dificil, în ceea ce privește starea de război dintre Israel și Palestina, și având în vedere că în Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca învață atât studenți israelieni, cât și palestinieni, siguranța acestora reprezintă o prioritate pentru conducerea universității. 

În acest sens, UMF „Iuliu Hațieganu” vine în întâmpinarea nevoilor studenților afectați de acest conflict și oferă suport gratuit tuturor celor aflați în dificultate în această perioadă extrem de grea, prin Centrul de consiliere psihologică, situat în campusul studențesc Hașdeu. 

În aceste momente grele, este important să ne sprijinim reciproc și să ne arătăm empatia față de cei care sunt afectați de război”, transmite UMF Cluj.

Peste 1.300 de oameni au fost uciși în Israel weekendul trecut, când luptătorii Hamas au trecut granița. Peste 2.200 de palestinieni au fost uciși până acum în Fâșia Gaza.

Comentarii Facebook