Umblatul pe acoperiș, noua „distracție” a tinerilor din Florești: „Cine ar trebui chemat, pompierii sau poliția?” - FOTO


O tânără care locuiește în comuna Florești semnalizează că au apărut din nou „supereroi” pe blocuri. Un tânăr a fost surprins în timp ce mergea pe acoperișul de țiglă al unui bloc din Florești.

Tânăra care a surprins incidentul spune că nu știe pe cine ar trebui să contacteze, pompierii sau poliția.

„Iar avem supereroi pe blocuri? Cine ar trebui chemat în situații de astea? Pompierii sau poliția?”, a relatat floreșteanca. 

boy.jpeg

„De ce nu pun cheie la geamuri, dacă știu că-i problemă cu omul?”; „Ambele dar mai întâi suna la poliție”;  „Nu mai poate urca omul sa fileze zona, că e imediat filat!” - au comentat cei care au văzut postarea tinerei. 

Amintim că, nu este prima oară când au fost surprinși tineri ce aleargă pe acoperișurile blocurilor din Florești. În mai 2023, doi copii au fost filmați în timp ce alergau pe acoperișul de țiglă al unui bloc din Florești. Scenele sunt extrem de periculoase, un accident putându-se petrece în orice moment. 

Vezi și: VIDEO - Copii filmați când alergau pe acoperișul de țiglă al unui bloc din Florești. Imaginile sunt greu de privit

Comentarii Facebook