Turist brazilian jefuit într-un tren, în timp ce călătorea spre Cluj-Napoca. A simțit ospitalitatea ardelenească


Un cetăţean brazilian a fost bătut şi jefuit de doi români, în timpul unei călătorii cu trenul spre Cluj-Napoca. Polițiștii spun că persoane necunoscute l-au atacat, l-au strâns de gât şi l-au lovit cu pumnii în faţă, pentru a-i fura un telefon care valorează o sută de euro.

Anchetatorii i-au prins pe tâlhari, iar unul dintre ei avea asupra sa telefonul furat de la cetăţeanul străin, relatează news.ro.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, vineri seară, într-un tren care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei-Cluj Napoca.

Brazilian a depus o plângere la Poliţia Transporturi din Cluj-Napoca, explicând că, după Staţia CFR Valea Vişeului, două persoane pe care nu le cunoaşte l-au atacat în tren, l-au strâns de gât şi l-au lovit cu pumnii peste faţă, după care i-au sustras telefonul mobil în valoare de 100 de euro.

În cauză, au fost efectuate verificări de către poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei, iar în urma activităţilor informativ-operative au fost identificaţi făptuitorii ca fiind doi tineri de 19 şi 27 din Valea Vişeului. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt calificat”, informează luni, Poliţia judeţeană Maramureş.

Comentarii Facebook