Tupeu sau prostie? Un clujean vitezoman a fost oprit de polițiști de două ori în mai puțin de o oră


Polițiștii clujeni au depistat, zilele trecute, un conducător auto care mergea cu mai bine de 60 km/h peste limita legală. 

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 07.50, polițiștii Biroului Rutier Turda au depistat un conducător auto de 36 de ani, din municipiul Dej, în timp ce rula cu viteza de 131km/h, în localitatea Copăceni, pe DN1 E60, pe un sector de drum cu limita de viteză de 70 km/h”, informează IPJ Cluj.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea limitei legale de viteză, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Totuși, la aproape o oră mai târziu, în jurul orei 08.40, șoferul a fost depistat din nou, de această data de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localității Luncani, pe DN15-E60, cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză impusă este de 50 km/h.

Celui în cauză i-a fost aplicată o nouă sancțiune contravențională, iar de această dată, polițiștii i-au reținut acestuia dovada de circulație.


Comentarii Facebook