Tu ai rezista la acest examen fizic pentru Școala de Poliție? - VIDEO


Examenul de educație fizică de la Școala de Poliție nu este floare la ureche, cum ar crede unii.

Tu în cât timp crezi că reușești să termini traseul M.A.I.?”. Chiar dacă examenul este solicitant, concurența este uriașă. Tânărul din imagini a făcut o simulare a traseului și a scos timpul 2:16.


Școlile de agenți de poliție din România și-au deschis porțile pentru noi recruți. În ultimii ani, tinerii par tot mai interesați de o carieră în MAI, acest lucru se observă clar prin  concurența, „bătaia” pe locuri crește de la an la an. La Cluj-Napoca concurența este acerbă, fiind nu mai puțin de trei persoane pe un loc. 

Concurență acerbă la Școala de Poliție Cluj-Napoca

Concurența este foarte mare în acest an pentru locurile la școala de poliție. Doar la Cluj-Napoca s-au scos 300 de locuri la concurs în această sesiune, dar numărul candidaților înscriși a fost de 700. De această dată nu putem vorbi doar despre candidați de sex masculin fiindcă aproape jumătate dintre candidați sunt fete.

Candidaţii vor fi departajaţi în urma problelor care au început deja şi care vor fi susţinute şi în perioada următoare. Până miercuri vor fi susţinute probele fizice, iar sâmbătă va avea loc cea mai importantă probă, cea scrisă. Doar cei care trec aceste probe vor fi evaluaţi medical, iar pe 27 mai vor afla rezultatele finale. Cei admişi, vor deveni agenţi de poliţie după nouă luni de pregătire.

Comentarii Facebook