Patru trenuri accelerat au ajuns cu intarziere de sute de minute in Gara Cluj

Patru trenuri au ajuns cu intarziere de aproape 3 ore in statia CFR Cluj, din cauza ninsorilor abundente din sudul tarii. Este vorba de doua trenuri acceleratecare vin de la Bucuresti la Cluj si alte doua la Satu Mare si Sighet.


Directorul CFR Calatori Cluj, Vasile Secara, a declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca "intarzierele sunt mari, de cateva ore. Spre exemplu doua trenuri accelerat care trebuiau sa ajunga la Cluj-Napoca la ora 5 au ajuns la 9 si ceva si cel care trebuia sa fie la Satu Mare la ora 8.00 a ajuns acolo abia la 10.30. Sunt probleme la trenurile care trebuie sa vina din Bucuresti, pentru ca acolo vremea este aspra. Macazurile sunt inzapezite si nu se poate inainta pana cand nu sunt curatate".

Intarzierile au provocat nemultumire in randul celor care se aflau in trenuri. "Este inadmisibil sa stam ore in sir pe campuri si sa asteptam sa fie curatate liniile. Am platit bilete pentru a ajunge la timp unde vrem, nu dam sute de lei pe bilete si ei sa ne provoace probleme. Eu am venit aici la Cluj la spital si aveam programare la prima ora. Acuma ma duc si sa imi cer iertare de la medic si mai stau si la o coada", a povestit Ionel Filip, unul dintre calatorii din acceleratului Bucuresti la Cluj, care a avut intarziere de aproape 3 ore.

Directorul CFR Calatori Cluj, Vasile Secara, a mai spus ca trenurile care se afla acum pe traseu nu au intarzieri si ca pe rutele Timisoara - Iasi si Brasov - Cluj nu sunt probleme, deoarece vremea impiedica traficul ferofiar numai in subul tarii.

Comentarii Facebook